FredericDroesbeke

Netwerkevenement voor en door Lootse ondernemers

hoofdfoto

Deel Dit Artikel

De Lootse ondernemersraad, een gemeentelijke adviesraad, bestaat uit een kleine groep van geëngageerde ondernemers die op regelmatige basis samen komt.  In overleg met de ambtenaar lokale economie worden heel diverse voorstellen besproken die het ondernemerschap in Lochristi vooruit kunnen helpen.

Ondernemersraad organiseert z'n eerste netwerkevenement

Op donderdag 20 oktober 2022 organiseert de ondernemersraad, in samenwerking met het gemeentebestuur, voor het eerst een netwerkevenement.  Het is de ideale gelegenheid voor alle Lootse ondernemers om elkaar te ontmoeten, te verbinden, te netwerken,… tijdens een gezellige en boeiende avond. 
Alle ondernemers uit Lochristi zijn welkom in Uyttenhove waar ze na de ontvangst een rondleiding achter de schermen van het nieuwe complex krijgen. 
Om 20u00 zal ondernemerscoach Sabine Van Meenen een interessante toelichting geven over het vinden van een ideale balans tussen succesvol ondernemen en een rustgevend privé-leven.  Ook de relatie tussen de groei van de onderneming en de levenskwaliteit zal aan bod komen.  Tijdens deze interactieve  lezing krijgen de aanwezige ondernemers tips om hierin te groeien.  Aan het einde van de lezing gaat iedereen ook met een duidelijke planner naar huis. 
Na de lezing is er voldoende tijd om kennis te maken met de leden van de ondernemersraad, de ambtenaar lokale economie, de politieke afgevaardigden in de ondernemersraad (voor elke fractie die vertegenwoordigd is in het gemeentebestuur, zetelt er ook een afgevaardigde in de ondernemersraad) en horen we graag wat we voor jullie kunnen betekenen.

Deelname aan het netwerkevenement is volledig gratis, maar we vragen om praktische redenen wel om vooraf te registreren.  Dit kan zeer eenvoudig door het invullen van het registratieformulier:
https://docs.google.com/forms/d/1LuJvZqyI4XZAsG2xIwMZe0UcMnWrHbkkihybS-cyllE/edit?usp=drive_web

 

Sabine Van Meenen, Ondernemerscoach en businessmentor

Vind jij ondernemen lastig geworden? Wil je graag naar de next level met je bedrijf ?
Als longlife learner op gebied van ondernemerschap, marketing en persoonlijke ontwikkeling weet Sabine van Meenen als geen ander dat het soms lastig kan zijn jezelf de boost te geven die je nodig hebt.
Hier helpt ze u of uw organisatie graag mee.
Spreker Sabine van Meenen maakt moeilijkheden als het ervaren van stress, struggelen met een goede werkprive balans en angst om grote stappen te zetten bespreekbaar. Het hebben van plezier in je werk is een must. Ze zorgt er voor dat je de passie als ondernemer kan waarborgen en jij de stappen durft te zetten die kunnen leiden tot groei.
Met een positieve mind-set zorgt spreker Sabine van Meenen voor groei. Ze zegt stop! tegen jezelf klein houden. De drie factoren die voor Sabine centraal staan zijn een mooie omzet en het werken met fijne klanten, samenwerken met fijne collega’s en de vrijheid en voldoening te ervaren in het ondernemen zelf. In een energieke presentatie geeft Sabine handige tips om uw doelen te bereiken en uw bedrijf een stapje verder te helpen.  Passie, vrijheid, authenticiteit en vertrouwen zijn Sabine’s allerhoogste waarden. Dit straalt ze uit. Haar begeleidingsvormen zijn gebaseerd op openheid en vertrouwen. Het bespreekbaar maken van sterktes en zwaktes schept mogelijkheden voor groei.

Meer Om Te Ontdekken

Jeugd

Speelplein Joepla 2023

Welkom op Eiland X Het einde van de zomervakantie betekent meteen ook het einde van 8 weken dolle pret op Speelplein Joepla.  Afgelopen zaterdag vierden

Land- & Tuinbouw

Een bezoek aan ‘Sierteeltbedrijf Denis Plants’

Deze morgen bracht ik samen met Burgemeester Yves Deswaene een bezoek aan het sierteeltbedrijf ‘Denis Plants’, in de Bochtenstraat te Lochristi (Beervelde).Ook Vlaams Viceminister-president en